Siirry sisältöön

Ohje palveluiden hyväksyttävään käyttöön

Voimassa 1. toukokuuta 2024 alkaen.

Visioston tavoitteena on rakentaa sujuvaa, vastuullista ja turvallista verkkoa ja viestintää. Tätä varten meidän on varmistettava palveluidemme nopea, helppo ja häiriötön toiminta. Jotta tämä onnistuisi, tarvitsemme apua myös teiltä, asiakkailtamme. Siksi et saa väärinkäyttää palveluitamme.

Olemme luoneet tämän ohjeen palveluiden hyväksyttävään käyttöön, jotta voimme määritellä, mitä tarkoitamme väärinkäytöllä, ja jotta voimme tunnistaa väärinkäytön ja reagoida siihen. Tämän ohjeen nojalla meillä on oikeus ryhtyä toimenpiteisiin, jos havaitsemme ohjeen hengen vastaista, paheksuttavaa sisältöä, vaikkei se olisikaan ohjeen kirjaimen mukaan kiellettyä. Toisin sanottuna jos toimit tavalla, jota ei ole kirjaimellisesti kielletty tässä ohjeessa mutta joka vaikuttaa tämän ohjeen vastaiselta, voimme ryhtyä toimiin.

Sana palvelu viittaa tässä ohjeessa paitsi asiakassopimuksen palveluihin myös kaikkiin Visioston ylläpitämiin verkkosivustoihin ja palveluihin.

Käytä maalaisjärkeä. Oikeudelliset yksityiskohdat on lueteltu sivun alaosassa.

Emme salli seuraavaa:

Häirintä

Väärinkäytökset

Epäasiallinen viestintä

Epäasiallinen sisältö

Visioston asiakassopimuksessa annetuilla termeillä on samat merkitykset tässä ohjeessa. Kaikella sisällöllä näissä ohjeissa tarkoitetaan (1) kaikkea sisältöä, jonka luot tai jaat palveluiden avulla tai jonka lataat, lähetät tai millään muulla tavalla toimitat palveluihin, ja (2) kaikkea sisältöä, tietoa ja materiaalia, jonka toimitat Visiostolle tai käytät palveluiden yhteydessä. Tässä sisältö sisältää myös kaiken käyttäjien ja loppukäyttäjien toimittaman sisällön.

Visiostolla on oikeus tulkita tätä ohjetta ja päättää toimiin ryhtymisestä (tai siitä, että se ei ryhdy toimiin) oman harkintansa mukaan. Vaikuttamatta muihin keinoihin, joita Visiostolla on käytössään, Visiosto voi poistaa pysyvästi tai tilapäisesti sisältöä, estää pääsyn sisältöön tai lopettaa tai keskeyttää asiakkaan oikeuden käyttää palveluita ilman ennakkoilmoitusta, jos Visiosto harkintansa mukaan katsoo, että asiakas on rikkonut tätä ohjetta. Sitoudut toimimaan yhteistyössä kanssamme rikkomusten tutkimiseksi ja korjaamiseksi.