Palveluiden lisäehdot

Voimassa 10. tammikuuta 2022 alkaen.

Visiosto voi tarjota monia erilaisia palveluita. Yleisten sopimusehtojen lisäksi näitä palveluita voi koskea omat lisäehtonsa. Olemme luetelleet nämä palvelut alla niitä koskevien lisäehtojen kanssa.

Käyttämällä tai tilaamalla näitä palveluita hyväksyt myös niitä koskevat alla olevat lisäehdot. Näiden ehtojen rikkominen on sopimusrikkomus. Yleisissä sopimusehdoissa määritellyillä termeillä on samat merkitykset myös näissä ehdoissa.

WordPress-palvelu

Visioston WordPress-palvelu sisältää WordPress-verkkosivuston, jota isännöimme puolestasi palvelimellamme. Se sisältää myös yhden tai useamman verkkotunnuksen verkkosivustoa varten. Palvelu laskutetaan jatkuvasti laskutuskausittain.

Et saa käyttää palvelua tai mitään sen osaa tämän sopimuksen vastaiseesti. Palvelua ei tule myöskään käyttää

  • suurella kaistanleveydellä tai paljon laskentatehoa vaativiin tehtäviin,
  • palveluiden, laitteiden, datan, tilien tai verkkojen häirintään tai niihin luvatta käsiksi pääsemiseen tai sen yritykseen tai
  • mihinkään muuhun toimintaan, joka ei liity palvelun tarkoitukseen.

Voit luoda käyttäjätilejä palveluun. Käyttäjätilejä voi käyttää sisällön hallinnointiin ja muokkaamiseen. Olet vastuussa omasta sekä kaikista luomistasi käyttäjätileistä. Olet myös vastuussa kaikesta näiden käyttäjätilien kautta tapahtuvasta. Käyttäjätilin omistaja on vastuussa käyttäjätilin kirjautumistiedoista eikä saa jakaa niitä kenenkään muun kanssa. Meillä on myös oma käyttäjätilimme palveluun tukea ja tämän sopimuksen täytäntöön panemista varten.

Sinä ja loppukäyttäjä tarvitsette yhteensopivaa teknologiaa, kuten internetyhteyden, palvelun ja sisällön käyttämiseen. Emme ole vastuussa näiden tarjoamisesta.

Palvelun luonteen vuoksi sen toiminnassa voi esiintyä aika ajoin katkoksia eikä se ole koko ajan ja kaikkialla saatavilla. Emme voi hallita näitä katkoksia. Emme ole vastuussa näiden katkoksien aiheuttamasta vahingosta.

Emme ole vastuussa palvelun loppukäyttäjälle aiheuttamista vahingoista.

”Loppukäyttäjä” tarkoittaa näissä palvelun lisäehdoissa henkilöä tai konetta, joka pääsee sisältöön.