languageIn English

Tietosuojaseloste

Voimassa 8. maaliskuuta 2022 alkaen.

Kiitos, että valitsit Visioston palvelut! Yksityisten tietojesi säilyttäminen on suuri vastuu, joten haluamme sinun tietävän, miten menettelemme tietojesi kanssa.

Yleisissä sopimusehdoissa määritellyillä termeillä on samat merkitykset myös tässä selosteessa.

Mitä tietoja Visiosto kerää

Tiedot, jotka saamme suoraan sinulta

Keräämme sinusta joitain perustietoja, joita tarvitsemme palveluiden tuottamiseen. Tähän sisältyy henkilötietojasi, kuten koko nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. Keräämme yhteystietojasi myös yhteydenpitoon kanssasi.

Maksutavastasi riippuen voimme kerätä myös maksutietojasi, kuten laskutusosoitteen ja luottokorttitiedot. Huomioithan, että me emme käsittele tai varastoi luottokorttitietojasi vaan kolmannen osapuolen alihankkijamme käsittelee näitä tietoja.

Saamme kaikki henkilötiedot sinulta.

Tietoja, joita keräämme automaattisesti

Kun ostat palveluitamme ja veloitamme sinua niistä, keräämme automaattisesti tietoa tilauksistasi kirjanpitojärjestelmämme kautta. Tämä tieto kerääntyy luonnollisesti osana sopimuksen täytäntöönpanoa.

Mitä tietoja Visiosto ei kerää

Emme tarkoituksella kerää arkaluonteisia henkilötietoja open_in_new, kuten rodun tai etnisen alkuperän, poliittisen mielipiteen, uskonnollisen tai filosofisen vakaumuksen paljastavat henkilötiedot, ammattiliittoon kuuluminen, geneettiset tiedot, biometriset tiedot, joita käsitellään ainoastaan ihmisen tunnistamiseksi, terveystiedot tai henkilön seksuaalista käyttäytymistä ja seksuaalista suuntautumista koskevat tiedot. Jos päätät kuitenkin tallentaa mitään arkaluonteisia henkilötietoja palvelimillemme, olet vastuussa kaikkien näitä tietoja koskevien säädösten noudattamisesta. Huomaathan, että vaikka tarjoamme monia palveluita, jotka liittyvät tai joita voi käyttää poliittiseen toimintaan, emme kerää, varastoi tai käsittele mitään arkaluonteisia henkilötietoja rekistereissämme.

Jos olet alle 18-vuotias, et voi tilata palveluitamme. Me emme tietoisesti kerää tietoja tai kohdenna toimintaamme alle 18-vuotialle.

Miten Visiosto käyttää tietojasi

Voimme käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Käytämme henkilötietojasi palveluiden tuottamiseen.
 • Käytämme maksutietojasi palveluiden tuottamiseen.
 • Käytämme sähköpostiosoitettasi viralliseen viestintään palveluista. Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi myös muuhun viestintään, jos olet hyväksynyt sen, ja vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka olet hyväksynyt.
 • Voimme käyttää puhelinnumeroasi viestintään palveluista. Emme käytä puhelinnumeroasi muuhun viestintään.
 • Käytämme henkilötietojasi tukipyyntöjen ratkaisuun.
 • Käytämme automaattisesti kerättyjä tietoja ymmärtääksemme paremmin, miten asiakkaat tilaavat ja käyttävät palveluitamme, ja kehittääksemme palveluitamme. Me myös käytämme näitä asiakkailtamme ryhmänä kerättyjä tietoja, joista yksilöitä ei voi tunnistaa, esitelläksemme palveluidemme suoriutumista.
 • Voimme käyttää henkilötietojasi lakisääteisten vaatimustemme täyttämiseksi, immateriaalioikeuksiemme suojaamiseksi ja ehtojemme, kuten yleisten sopimusehtojen ja palveluiden lisäehtojen, täytäntöön panemiseksi.

Käytämme henkilötietojasi vain tässä tietosuojaselosteessa listattuihin tarkoituksiin. Jos tarvitsemme henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, kysymme suostumustasi ensin. Voit aina nähdä, mitä tietoja meillä sinusta on, miten me käytämme tietojasi ja mitä lupia tietojesi käsittelyyn olet meille antanut, ottamalla meihin yhteyttä.

Tietojen käsittelyn oikeusperusteet

Koska henkilötietojesi käsittelyyn sovelletaan tiettyjä lakeja, kuten Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR), meidän on ilmoitettava sinulle henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteista. Käsittelemme henkilötietoja seuraavilla oikeusperusteilla:

 • Sopimukseen perustuva vaatimus:
  • Kun tilaat palveluitamme, annat meille henkilökohtaisia tietojasi. Tarvitsemme näitä tietoja, jotta voit tehdä sopimuksen kanssamme, ja käsittelemme näitä tietoja sopimuksen täytäntöön panemiseksi.
  • Koska sinun täytyy maksaa tilaamistasi palveluista, keräämme maksutietojasi sopimuksen täytäntöön panemiseksi.
 • Suostumus:
  • Käytämme henkilötietojasi suostumuksellasi markkinointitarkoituksiin soveltuvin osin. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin vain.
 • Lakisääteinen vaatimus:
  • Sopimuksen päättymisen jälkeen käsittelemme tietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi. Esimerkiksi kirjapitolaki velvoittaa meitä säilyttämään joitain henkilötietoja jopa kuuden vuoden ajan sopimuksen päättymisen jälkeen.
 • Oikeutettu etu:
  • Yleisesti muu suorittamamme henkilötietojen käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme vuoksi, esimerkiksi laillsuuden tai turvallisuuden vuoksi tai palveluiden luottamuksellisuuden, eheyden, saatavuuden ja kestävyyden ylläpitämiseksi.

Jos haluat pyytää suostumuksellasi käsittelemiemme tietojesi poistamista tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, otathan meihin yhteyttä.

Miten jaamme keräämäämme tietoa

Voimme jakaa keräämiämme henkilötietojasi kolmansien osapuolien kanssa seuraavissa tilanteissa:

Suostumuksellasi

Jaamme henkilötietojasi suostumuksellasi, kunhan ensin kerromme sinulle, mitä tietoja jaamme, kenelle ne jaamme ja miksi jaamme ne.

Palveluntarjoajille

Jaamme henkilötietoja rajoitetulle joukolle palveluntarjoajia, jotka käsittelevät niitä puolestamme tarjotakseen tai parantaakseen palveluita ja ovat sitoutuneet tietosuojaselosteemme kaltaisiin tietosuojatoimiin allekirjoittamalla tietosuojasopimuksen tai tekemällä vastaavia sitoumuksia. Palveluntarjoajamme suorittavat maksujen käsittelyä, tiedonsiirtoa, turvallisuuspalveluita, tallennuspalveluita ja muita vastaavia palveluita. Palveluntarjoajamme voivat käsitellä tietoja Euroopan unionin ulkopuolella. Jos haluat tietää, keitä palveluntarjoajamme ovat, katso sivumme alikäsittelijöistämme.

Lain vaatimaa paljastamista varten

Pyrimme läpinäkyvyyteen oikeudellisten prosessien ja lakisääteisten velvoitteiden noudattamisessa. Ellei laki tai oikeuden määräys estä meitä, harvoja pakollisia olosuhteita lukuun ottamatta pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan sinulle kaikista lain pakottamista tai pakotetuista tietojesi luovuttamisista. Voimme luovuttaa henkilötietojasi tai muita sinusta keräämiämme tietoja viranomaisille, jos sitä vaaditaan vastauksena pätevään haasteeseen, oikeuden määräykseen, etsintälupaan tai vastaavaan viranomaismääräykseen tai jos vilpittömästi uskomme sen olevan tarpeen laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi, omaisuutemme tai oikeuksiemme suojelemiseksi tai kolmansien osapuolien tai suuren yleisön oimauuden tai oikeuksien suojelemiseksi.

Kootut tiedot, jotka eivät ole henkilökohtaisia

Jaamme tiettyjä koottuja tietoja, jotka eivät ole henkilökohtaisia ja jotka kertovat, miten asiakkaamme ryhmänä käyttävät ja tilaavat palveluitamme ja miten asiakkaamme reagoivat muihin tajouksiimme.

Emme myy henkilötietojasi rahasta tai muusta vastikkeesta.

Palvelun sisältö

Jos olet tilannut palvelun, jonka kautta voi saattaa sisältöä yleisön saataville, on sinusta kiinni, mitä tietoa haluat julkaista niiden avulla. Jos haluat julkaista palveluiden avulla henkilötietoja, arkaluonteisia henkilötietoja tai luottamuksellisia tietoja, kuten sähköpostiosoite tai salasanoja, hakukoneet voivat indeksoida ja kolmannet osapuolet käyttää tietojasi, emmekä me ole tästä vastuussa.

Miten pääset käsiksi keräämiimme tietoihin ja hallitset niitä

Jos olet jo asiakkaamme tai olet tilannut viestejä meiltä, voit tarkastella, päivittää, muuttaa ja poistaa perustietojasi ottamalla meihin yhteyttä. Voit hallita meidän sinusta keräämiämme tietoja ottamalla meihin yhteyttä.

Jos käsittelemme tietojasi, kuten kolmannelta osapuolelta saamiamme tietoja, etkä ole asiakkaamme etkä ole tilannut meiltä viestejä, voit sovellettavien lakien mukaisesti tarkastella, päivittää, muuttaa ja poistaa henkilötietojasi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ottamalla meihin yhteyttä.

Tietojen siirtäminen

Asiakkaanamme voit aina ottaa tietosi mukaasi. Voit ladata kaikki meillä sinusta olevat tiedot ottamalla meihin yhteyttä.

Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

Yleisesti säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen palveluiden tarjoamiseksi.

Jos haluat peruuttaa palvelusi tai poistaa henkilötietosi, voit ottaa meihin yhteyttä. Säilytämme ja käsittelemme tietojasi tarpeen mukaan laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi, riitojen ratkaisemikseksi ja sopimusten täytäntöön panemiseksi, mutta lain edellyttämiä vaatimuksia lukuun ottamatta poistamme tietosi (kohtuuden rajoissa) 90 päivän sisällä pyynnöstäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi suostumuksen perusteella käsittelemiemme tietojesi poistamista 30 päivän sisällä.

Miten Visiosto suojaa tietojasi

Visiosto tekee kaikki kohtuulliset ja tarpeelliset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja tuhoamiselta, tietojen tarkkuuden ylläpitämiseksi sekä tietojen oikean käytön varmistamiseksi.

Visioston tiedonsiirto on salattu SSH:lla tai HTTPS:llä (TSL). Tallennamme tietomme salasanasuojatuille tallennusyksiköille ja työasemille, ja kun tietoja tallennetaan kolmannen osapuolen tallennuspalveluihin, ne salataan.

Mikään siirtotapa tai sähköinen tallennustapa ei ole sataprosenttisesti suojattu. Siksi emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Rajat ylittävä tiedonsiirto

Me ja alikäsittelijämme voimme käsitellä tietoja sekä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen sisällä että niiden ulkopuolella. Käytämme vakiolausekkeita laillisena mekanismina tietojen siirrossa Euroopan talousalueelta.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilömme tietosuoja-asioissa on Gurmann Saini. Voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen gurmann.saini@visiosto.fi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@visiosto.fi.

Jos sinulla on huolia siitä, miten Visiosto käsittelee henkilötietojasi, ilmoitathan siitä meille viipymättä. Haluamme auttaa. Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä meillä sähköpostia. Vastaamme viipymättä – viimeistään kuukauden kuluttua.

Riidanratkaisu

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että sinun ja Visioston välille syntyy erimielisyyttä henkilötietojesi käsittelystä, teemme parhaamme ratkaistaksemme sen. Lisäksi sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle open_in_new.

Rekisterinpitäjä

Kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä on Visiosto oy, ja y-tunnuksemme on 3010084-6.

Tietosuojaselosteen muutokset

Vaikka useimmat muutokset ovat todennäköisesti pieniä, voimme muuttaa tietosuojaselostettamme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle tämän tietosuojaselosteen olennaisista muutoksista lähettämällä sähköpostia vähintään 30 päivää ennen muutosten voimaan tulemista.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@visiosto.fi.