Siirry sisältöön

Tukikäytännöt

Voimassa 1. toukokuuta 2024 alkaen.

Nämä tukikäytännöt (käytännöt) täydentävät Visioston asiakassopimusta (sopimus). Käytännöt koskevat Visioston tukipalveluita. Jos käytännöt ja sopimus ovat ristiriidassa, käytäntöjen ehdot ovat ensisijaisia. Sopimuksessa määritellyillä termeillä on samat merkitykset käytännöissä.

Visiosto tarjoaa asiakkaalle tukea palveluiden käyttöön. Visioston tarjoama tuki sisältää myös palveluiden kriittisten, asiakkaasta riippumattomien virheiden korjaamisen. Asiakkaasta johtuvien virheiden korjaukset Visiosto tarjoaa asiantuntijapalveluina.

Tässä kuvataan kaikki Visioston tukipalvelut ja niiden ominaisuudet. Tukipalveluiden hinnat on kuvattu Visioston hinnastossa.

OminaisuusTavallinenLaajennettuPäivystys
Tuki viestitseEnsimmäisen vasteajan mukaan virka-aikana
Tuki puhelimitseVirka-aikaan kriittisten virheiden osaltaVirka-aikaanKriittisistä virheistä ympäri vuorokauden, virka-aikaan muun tuen osalta

Ensimmäinen vasteaika

T1: Tuote pois käytöstä

T2: Huomattava heikkeneminen

T3: Kohtalainen vaikutus

T4: Vähäinen vaikutus tai kysely

T1: 3 tuntia virka-aikana

T2: 8 tuntia virka-aikana

T3: 1 arkipäivä

T4: 3 arkipäivää

T1: 2 tuntia virka-aikana

T2: 4 tuntia virka-aikana

T3: 1 arkipäivä

T4: 2 arkipäivää

T1: 1 tunti

T2: 8 tuntia

T3: 12 tuntia

T4: 24 tuntia

Ensimmäinen vasteaika tarkoittaa sitä aikaa, jonka kuluessa Visiosto pyrkii ottamaan asiakkaan pyynnön käsittelyyn. Ensimmäinen vasteaika koskee vain tuotantoympäristössä olevia tuotteita. Ensimmäiset vasteajat, joita ei ole sidottu virka-aikaan, koskevat vain puhelimitse tehtyjä tukipyyntöjä. Visiostolla ei ole virka-ajan ulkopuolista palvelua viestitse. Ensimmäisen vasteajan yhteydessä kuvatut tasot ovat seuraavat:

Virka-aika tarkoittaa klo 9–17 arkipäivinä.

Arkipäivä tarkoittaa päiviä maanantaista perjantaihin. Pyhäpäivät ja Visioston ilmoittamat vapaapäivät eivät ole arkipäiviä.

Visiosto ei voi taata pyyntöjen ratkeamista tietyssä ajassa tai ollenkaan.