Siirry sisältöön

Käyttöehdot

Tällä sivulla on tietoa www.visiosto.fi-verkkosivustoon liittyvistä ehdoista.

Sivujen tarkoitus

Tämän verkkosivuston tarkoituksena on antaa tietoa Visioston palveluista, töistä, näkemyksistä sekä henkilöistä. Sivustolla voi olla tietoa Visioston palveluista, menneistä ja meneillään olevista töistä ja Visioston henkilöistä. Sivusto sisältää myös artikkeleita, uutisia, julkaisuja, ehtoja, selosteita, mainoksia ja muuta Visiostoon ja sen henkilöihin ja palveluihin liittyvää sisältöä.

Käyttöoikeus

Sivuston käyttäjänä voit jakaa sivustolla olevaa sisältöä ulkopuolisiin verkkopalveluihin niiden käyttöehtojen mukaisesti. Käyttäessäsi ulkopuolisten palveluiden ominaisuuksia sinun on noudatettava näiden palveluiden ehtoja. Jos jaat sisältöä tämän sivuston ulkopuolelle, emme ole vastuussa kolmannen osapuolen ehtojen alaisesta tietojenkäsittelystä.

Voit kopioida ja tallentaa sivuston sisältöä yksityiseen käyttöön. Saat levittää sisältöä, kunhan mainitset sisällön tekijän ja lähteen käytön yhteydessä. Sivuston valokuvien käyttö on kuitenkin kielletty. Sivuston sisällön tai sen osan myynti tai käyttö siten, että se alentaa sen arvoa tai tarkoitusta, on kielletty.

Immateriaalioikeudet

Meillä on kaikki omistusoikeudet ja oikeudet www.visiosto.fi-sivustolla oleviin materiaaleihin ja sisältöön pois lukien kolmannen osapuolen tuottama materiaali, joihin meillä on vain käyttöoikeus. Tekijänoikeudet ja muut oikeudet näihin teksteihin, kuviin ja muihin kolmannen osapuolen materiaaleihin kuuluvat näiden materiaalien tuottajille tai oikeuksien haltijoille.

Pidätämme kaikki oikeuden nimen ”Visiosto”, logojemme, tuotemerkkiemme, tavaramerkkiemme, tuotenimiemme ja muiden vastaavien immateriaalioikeuksien käyttöön. Näiden käyttö vaatii aina kirjallisen suostumuksemme.

Vastuun rajaus

Emme ole missään olosuhteissa vastuussa mistään epäsuorista tai satunnaisista vahingoista tai vahingoista, jotka johtuvat esitetyn tiedon ja materiaalin käytöstä tai siihen luottamisesta. Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka johtuvat verkkosivuston käytön keskeytymisistä tai sivuille pääsyn estymisestä. Pidätämme oikeuden lopettaa verkkosivuston tarjoamisen oman harkintamme mukaan.

Www.visiosto.fi-sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolten omistamille tai ylläpitämille verkkosivustoille. Käyttämällä näitä linkitettyjä sivustoja hyväksyt sen, että nämä sivustot eivät ole hallinnassamme eikä meillä ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa niillä luotuun tai julkaistuun sisältöön. Linkitettyjä sivustoja voi koskea myös omat, käyttöä rajoittavat ehtonsa, jotka tulee lukea ennen verkkosivuston käyttämistä. Emme ole millään tavalla vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla olevasta materiaalista.

Yhteystiedot

Tämä on Visiosto oy:n (y-tunnus: 3010084-6, ALV-numero: FI30100846) verkkosivusto. Sähköpostiosoitteemme on visiosto@visiosto.fi ja postiosoitteemme Viides linja 16 A 17, 00530 HELSINKI.

Tietosuoja ja evästeet

Tietoa tietosuojaperiaatteistamme ja evästeiden käytöstä tällä sivustolla on tietosuojasivullamme.