Siirry sisältöön

Alikäsittelijät

Päivitetty 25. huhtikuuta 2024.

Visiosto käyttää alla lueteltuja kolmansia osapuolia (kukin alikäsittelijä) Visioston asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn, palveluiden tarjoamiseen ja omiin liiketoimintoihinsa. Visiosto varmistaa sopimuksin, että alikäsittelijät noudattavat Visioston sopimusten ja lain vaatimuksia. Visiosto voi käyttää esikatselutuotteissa tai asiakkaan kanssa erikseen sovittaessa myös muita alikäsittelijöitä. Alikäsittelijä voi käyttää omia tytäryrityksiään ja palveluntarjoajiaan, jotka käsittelevät henkilötietoja taulukossa kuvatulla tavalla. Näistä voi lukea lisää kunkin alikäsittelijän verkkosivuilla.

NimiKuvaus käsittelystäKäsittelyn sijainti
Amazon Web Services, Inc.Kehitys, infrastruktuuri ja datan säilytysEU
Cloudflare, Inc.InfrastruktuuriEU ja Yhdysvallat. Osa liikenteestä tuotteisiin käsitellään maailmanlaajuisesti loppukäyttäjää lähimpänä sijaitsevassa datakeskuksessa.
Gandi SASVerkkotunnukset ja infrastruktuuriEU ja Yhdysvallat. Osa liikenteestä tuotteisiin käsitellään maailmanlaajuisesti loppukäyttäjää lähimpänä sijaitsevassa datakeskuksessa.
GitHub, Inc.Sisäinen datan säilytysYhdysvallat
Google LLCKehitys, infrastruktuuri ja datan säilytysEU. Osa liikenteestä tuotteisiin käsitellään maailmanlaajuisesti loppukäyttäjää lähimpänä sijaitsevassa datakeskuksessa.
Google AnalyticsValinnainen tuotteiden analytiikka haluaville asiakkailleEU ja Yhdysvallat
Liikenne- ja viestintävirastoVerkkotunnukset ja infrastruktuuriEU. Osa liikenteestä tuotteisiin käsitellään maailmanlaajuisesti loppukäyttäjää lähimpänä sijaitsevassa datakeskuksessa.
Planeetta Internet OyInfrastruktuuriEU
Louhi Net OyInfrastruktuuriEU
Stripe, Inc.MaksupalveluntarjoajaEU ja Yhdysvallat
Visma Solutions OyKirjanpito- ja laskutuspalveluntarjoajaEU